#1 POKLON ZA ROĐENJE, KRŠTENJE ILI BABINE

Kako sam došao na svet?

#1 POKLON ZA ROĐENJE, KRŠTENJE ILI BABINE

Kako sam došao na svet?

Proslavi dolazak tog novog posebnog bića u tvome životu ovom toplom personalizovanom pričom koja pripoveda o celoj porodici. Beba je na svet došla po posebnom receptu čiji su glavni sastojci mama, tata i – puuuno ljubavi. Upiši ime bebe, mame i tate, kreiraj njihove likove i gledaj kako šaljivi, ali nežni stihovi tope srca cele porodice.

Uzrast: 0-3

Tvrdi povez, A4 format, 32 strane

Naruči danas i dostava ti stiže: 30. maj - 03. jun

2.999 rsd
Napravi svoju knjigu ovde

Povratak a prethodni korak

Besplatno prelistaj primerak knjige

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Šta kupci kažu o našim knjigama

Pročitaj više o knjizi: „Kako sam došao na svet?“

Topla priča o porodici

Šaljivi, ali nežni rimovani stihovi zagrejaće srca cele porodice, a bebi preneti poruku da je voljena i dobrodošla na ovaj svet. Bebe nastaju po jednostavnoj, ali čarobnoj recepturi; sve što je potrebno jesu jedan tata, jedna mama i puno ljubavi.

Ubaci ih u priču sve – i tatu, i mamu, i bebu

Ima li mama kratku ili dugu kosu, plavu ili crnu? Nosi li tata naočare, kakvu bradu ima? A frizuru? Koje je boje bebina kosica? – u nekoliko klikova izgradi njihove ilustrovane likove i pazi da budu zgodni skoro k’o pravi.

Začini ljubavlju zadnje stranice knjige

Ko još, osim mame i tate, apsolutno obožava bebu? Navedi do 10 detetu bliskih osoba i mi ćemo ih smestiti na stranice sa začinima. Beba je nastala po receptu od samo dva sastojka (jedna mama + jedan tata), no koristili su se tu i brojni začini.

Dodaj bebinu fotku i napiši ličnu posvetu

Učini poklon još posebnijim! Dodaj fotografiju bebe i napiši svoju ličnu posvetu ili odaberi neku od ponuđenih. Štampaćemo ih na prvoj stranici knjige – potpuno besplatno!

Odaberi medeno pakovanje

Personalizuj najbolji poklon za babinje, prvi rođendan ili bebin prvi Božić i oduševi sve Za potpuni doživljaj, odaberi medeno pakovanje i gledaj kako poklon redom oduševljava sve – i mame i tate i deke i bake.

Naruči danas i tvoja knjiga stiže u roku od 5 radnih dana!

Kako naručiti?

1. Ubaci dete u priču

2. Besplatno prelistaj

3. Besplatno dodaj fotku i posvetu

4. Umotaj i pošalji

Trenuci zbližavanja uz ovu knjigu

Česta pitanja

Još magičnih personalizovanih knjiga

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga