Najlepši poklon za roditelja i dete

Personalizovani poklon koji će ojačati vezu između roditelja i mališana!

Kako sam došao na svet?

Ovaj personalizovani bestseler o mami, tati i bebi biće najbolji poklon i najlepša uspomena za rođenje, krštenje, prvi rođendan – ili tek tako.

Kreiraj priču o svojoj porodici i saznaj zašto je ova knjiga već nakon prvog čitanja postala najdaže štivo u mnogim porodičnim bibliotekama.

Tatino blago

Personalizovana avantura u kojoj tata i mališan kao glavni junaci kreću na plovidbu zemljom gusara dodatno će ojačati snažnu vezu između tate i njegovog blaga.

Detetu će jednog dana ovo bit najlepša uspomena, a tata će zauvek pamtiti posebne momente zbližavanja sa svojim mališanom.

Mamino blago

Personalizovana priča u kojoj mama i njeno maleno blago kao glavni likovi uskaču u zajedničku avanturu, još više osnažuje vezu između mame i mališana.

Knjiga nije samo poklon, nego i najlepša uspomena na vreme kada su mama i dete zajedničkim snagama otkrivali novi magični svet.

Kako smo došli na svet?

Rođenje deteta je velika radost za celu porodicu, a kada se rode blizanci, ta sreća je duplo veća!

Personalizovana priča o mami, tati i njihove dve srećice dodaće još više radosti i kapljicu magije u najposebnija dešavanja poput rođenja, krštenja ili prvog rođendana. Ostaće večna uspomena za celu porodicu!

Šta kupci kažu o našim knjigama

Trustpilot

Kako naručiti?

1. Ubaci dete u priču

2. Besplatno prelistaj

3. Besplatno dodaj fotke i posvetu

4. Umotaj i pošalji

Trenuci zbližavanja uz naše personalizovane knjige

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga