Blog

Šta pokloniti roditeljima koji su dobili bebu? Imamo praktične predloge, ali i one koji će rastopiti ceeelu porodicu 🥰

Ako ne znaš šta da pokloniš novopečenim roditeljima, imamo praktične i originalne predloge za poklon za rođenje koji će obradovati roditelje

Autor i ilustrator Kajl Beket: „Na kraju se sav taj težak rad itekako isplatio“

Kajl Beket ilustrovao je "Gde je nestala baka?", novu personalizovanu knjigu Radionice snova, i otkrio nam sve o svom kreativnom procesu.

Brineš li se kako starije dete pripremiti na dolazak prinove? Isprobaj par saveta za svaki uzrast, od prve godine pa do škole

Prinova u porodici donosi uzbuđenje, ali izazove i pitanja, među kojima je i ono kako starije klince pripremiti za novog člana porodice.

Šta pokloniti detetu za polazak u prvi razred? Imamo 4 super ideje sa kojima možete proslaviti taj veliki dan!

Poklon za prvi razred jedan je od načina kojim zajedno možete proslaviti polazak u školu, taj veliki i bitan dan u životu mališana.

Zašto su personalizovani pokloni tako popularni? I ti izaberi poklon koji će privući posebnu pažnju!

Personalizacija poklona godinama je popularna, a istraživanje tvrdi da bi 65% ispitanika radije dobilo personalizovani, nego generički poklon.

Autorka Andrijana Majstorović: ‘Bake su ključne figure u našem odrastanju, hteli smo knjigu koja će ih usrećiti i proslaviti sve što čine za svoje unuke’

U subotu je Međunarodni dan prijateljstva: Pokaži prijateljima koliko ti znače uz naša četiri predloga

Međunarodni dan prijateljstva obeležava se svake godine 30. jula, a idealan je za pokazati prijateljima koliko su nam oni i njihovo prijateljstvo bitni.

Ovog raspusta obraduj baku originalnim poklonom koji će joj izmamiti osmeh na lice

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete