Izaberi poklon koji pokazuje da je biran s pažnjom 🥰 Kroz tri koraka do poklona zbog kojeg osmeh ne silazi s lica

Kad poklanjamo, osim što nam je cilj obradovati osobu koja prima poklon, želimo joj dati i do znanja da je poklon biran s pažnjom. Seti se samo nekog događaja kad ti je sigurno bilo drago videti da je draga osoba dobro razmislila o poklonu, vodila se pri izboru onime što ti voliš i na kraju postigla željeno – razvukla ti je osmeh od uha do uha. Verovatno se i ti vodiš takvom “filozofijom”, pa i onda kad je u pitanju savršen poklon za decu.

Iako nam se nekad čini da su premaleni da bi razumeli šta se krije iza poklona, klinci itekako dobro znaju da savršen poklon za decu uključuje i to da je pomno izabran pa tako i sitnica može pokazati da je birana s pažnjom. Pri izboru poklona dragoj osobi dobra je ideja prvo razmisliti o hobijima koje voli. Je li dete ljubitelj sporta, voli li životinje, zanima ga kuvanje ili možda vozila? Možda uživa u crtanju ili voli satima i satima čitati knjige i prelistavati omiljene ilustracije u njima? Pre nego što kreneš tražiti savršen poklon za decu, dobro razmisli šta ih veseli. Priseti se nekih zajedničkih razgovora, možda su i u njima izrazili neku od (skrivenih) želja.

Savršen poklon za decu u samo tri koraka

  • Slušaj👂🏼
  • Personalizuj 💫
  • Zapakuj 🎁

Dakle, da bi poklon pokazao da je biran s pažnjom, prvi korak je – slušanje! Kroz razgovor saznaj kako dete najradije provodi slobodno vreme i koji mu je omiljeni hobi. Kad imaš tu važnu informaciju, možeš se baciti na traženje i izbor savršenog poklona za decu. Ako voli sport i provoditi vreme na otvorenom, izbora je stvarno MNOGO! To može biti lopta, nove rolere, set za badminton… Pokazuje li mališan sklonost prema avanturama, razmisli o, recimo, šatoru! U njemu se može skrivati, družiti s prijateljima igrati, čitati, a za vreme toplih i vedrih dana, možeš ga “instalirati” u dvorište, zbog čega će uzbuđenje biti još veće. Već vidimo kako se svi klinci iz komšiluka druže u šatoru, a tvoj mališan ima razvučen osmeh od uha do uha 😍 Dok traje zima, čitanje knjiga i igranje s omiljenim plišanim igračkama u šatoru će biti prava uživancija!

Male ljubitelje kuvanja oduševiće kalupi za kolače u najrazigranijim oblicima. Uz to, detetu možeš pokloniti i neki poseban, a jednostavan recept za kolačiće ili keksiće i predložiti mu da ih zajedno pripremite 🍪 Time mu poklanjaš i praktičan poklon za hobi koji voli, super iskustvo, a recept je uspomena kojoj će se uvek rado vraćati i kad poraste. Još kad sve upakuješ u metalnu kutiju koja samo čeka prve keksiće… Ma, savršeno! 🎁

Drugi korak koji možeš ubaciti u potragu je i PERSONALIZACIJA! Ona je postala više od samog imena na poklonu, nego sa sobom donosi emociju, stvara posebne uspomene i pokazuje kako je poklon zaista izabran s posebnom pažnjom.

Pre svega, krenimo s konkretnim brojkama – prema pisanju Independenta, čak bi 65% ispitanika jednog istraživanja radije dobio personalizovani poklon nego “običnu” varijantu koja je širokodostupna. Razlog tome je što je personalizacija mnogo više od samog imena na poklonu. Personalizovani poklon polaže test vremena pa se čuva mnogo duže od tipičnog poklona pa je isto istraživanje pokazalo da trećina ispitanika takav poklon čuva – zauvek! Četvrtini ispitanika i personalizovana sitnica draža je od velikog i skupog poklona. Personalizacija sa sobom donosi i stvaranje uspomena, ali i posebnih osećaja, zbog čega, kad izaberete personalizovani poklon, u ruci imate poklon koji pokazuje da je biran s pažnjom, a time i savršen poklon za decu. Sad kad smo ti pokazali zašto je personalizacija tako dobar i važan izbor, donosimo i par predloga. Jedan rođendanski i jedan novogodišnji jer su upravo to pokloni o kojima najviše razmišljamo kad su u pitanju klinci.

Zamisli poklon u kojem je tvoje dete – superjunak!

Šta kad bismo ti rekli da tvoje dete može biti SUPERJUNAK u priči i glavni lik knjige? Zvuči savršeno jer znamo da će mu razvući osmeh od uha do uha, a priču će rado čitati iznova i iznova! Ako se pitaš šta je sve personalizovano, evo odgovora: možeš kreirati lik deteta i njegovog prijateljica/prijateljice s imenom, frizurom, bojom kose i ostalim detaljima. Dodaj ličnu posvetu, kao i fotografiju zbog koje će poklon biti još posebniji!

Priča “Plastelinko i ja” ide ovako: radi se o jednom čudesnom, čudesnom danu u kojem tvoje dete poželi pomoći svojem prijatelju/prijateljici koji se nađe u nevolji. Tada poželi superjunačke moći, a u parku se pojavljuje Plastelinko. Mališan i Plastelinko zajedno spašavaju ptiće koji su ispali iz gnezda, zaustavljaju jureći automobil, ali i uče šta znači biti pravi superjunak. Šta se događa dalje, zajedno s mališanom saznaj u ovoj super knjizi 😍

Kao što smo rekli, drugi predlog je vezan za Novu Godinu i to je Grad snežnih jahača 🎄Čim razmišljamo o praznicima, osećamo puno uzbuđenja, a tako će se osećatii i tvoji mališani s knjigom Grad snežnih jahača. Reč je o najposebnijoj novogišnjoj bajci, onoj koja govori o tome kako će mališani poći u fantastičnu novogodišnju avanturu. Provešće se nezaboravno! Vozeći se na snežnim pahuljama, biće u društvu dva džinovska Sneška Belića i jednog veoma zanimljivog drugara, Valtera!

Nova godina je u opasnosti da ostane bez snega! Hoće li baš tvoji mališani pomoći da snega ipak bude, ostaje nam da otkirjemo.. Ali, jedno je sigurno – čekaju ih čarolija i avantura! U najboljem novogodišnjem poklonu možeš kreirati lik 2,3 ili 4 deteta s njihovim imenima, frizurama, bojama kose i ostalim detaljima, dodati ličnu posvetu i fotografiju. Da, savršen poklon za decu ❤️

Na kraju, ne zaboravi i neko veoma zanimljivo pakovanje! Ako želiš da oduševiš mališane svojim poklonom i pokažeš koliko je truda i pažnje u njega uloženo, ne treba zanemariti ni ovaj zadnji korak. To može biti neki šašavi ukrasni papir, šarena kutija, mnogo mašni i balona… Pusti mašti na volji, verujemo da će ideje same doći i dovesti do toga da dete, kad ugleda poklon, ne skida osmeh s lica.

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete