NAJZABAVNIJA ROĐENDANSKA AVANTURA

Srećan ti beskrajni rođendan!

NAJZABAVNIJA ROĐENDANSKA AVANTURA

Srećan ti beskrajni rođendan!

Proslavi detetov rođendan na najyabavniji način! Kreiraj personalizovanu rođendansku knjigu u kojoj je njegov rođendan – baš svaki dan. Upiši ime maloga slavljenika/slavljenice, uredi njegov lik u priči, odaberi rođendan koji slavi (1-9) i gledaj kako se knjiga pretvara u najrođendanskiji poklon na svetu. Uruči ga u rođendanskom ukrasnom pakiranju, sa stilom.

Uzrast: 0-9

Tvrdi povez, A4 vodoravni format, 38 strana

Naruči danas i dostava ti stiže: 29. maj - 02. jun

2.999 rsd
Napravi svoju knjigu ovde

Povratak a prethodni korak

Šta kupci kažu o našim knjigama

Pročitaj više o knjizi: „Srećan ti beskrajni rođendan!“

Moj rođendan – moja priča

Upiši ime deteta i pretvori ga u junaka priče! Jedna rođendanska želja oduvaće ga na mesto gde su satovi stali i gde je moguće slaviti svoj rođendan do-u-beskraj: sa hrpom poklona, torti i balona. To je sjajno, no junak ubrzo shvati da tako nikada neće odrasti i poželi se vratiti na mesto gde vreme teče, gde su nove prilike i uzbuđenja. Ali kako se izlazi s tog čudnog mesta i kako pokrenuti satove?

Kreiraj ilustrovanog lika koji izgleda baš kao tvoje dete

Biraj između 3.840 mogućih kombinacija personalizacije i kreiraj ilustrirani lik koji u potpunosti nalikuje tvom detetu. Plava ili crna kosa? Pletenice ili jež frizura? Nosi li naočale ili ne? Pažljivo odaberi i gledaj iznenađenje na detetovom licu kad u knjizi sam sebe prepozna.

Knjiga zna čak i koji rođendan tvoje dete slavi

Slavi li dete 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8. ili 9. rođendan? Odaberi broj, i svećica na torti će se magično pretvoriti baš u oblik tog broja, a ako pažljivo gledaš, među brojnim detaljima otkrićeš i balon u obliku istog broja. Nema šanse da će dete posumnjati je li u priči zaista reč o njemu.

Upiši rođendansku posvetu i dodaj fotku deteta

Učini poklon još posebnijim! Dodaj fotografiju i napiši ličnu posvetu za dete koje voliš. Štampaćemo ih na prvoj stranici knjige – potpuno besplatno!

Uruči sa stilom

Najzabavniji rođendanski poklon zaslužuje i najzabavnije pakovanje! Za potpuni doživljaj, odaberi rođendansko ukrasno pakovanje i gledaj kako se detetove oči sjaje jače od svećica na torti.

Naruči danas i tvoja knjiga stiže u roku od 5 radnih dana!

Kako naručiti?

1. Ubaci dete u priču

2. Besplatno prelistaj

3. Besplatno dodaj fotku i posvetu

4. Umotaj i pošalji

Trenuci zbližavanja uz ovu knjigu

Česta pitanja

Još magičnih personalizovanih knjiga

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga