Šta pokloniti roditeljima koji su dobili bebu? Imamo praktične predloge, ali i one koji će rastopiti ceeelu porodicu 🥰

Ako ne znaš šta da pokloniš novopečenim roditeljima, imamo praktične i originalne predloge za poklon za rođenje koji će obradovati roditelje

Rođenje deteta jedan je od najljepših događaja, a taj je veliki dan često propraćen i poklonima. Svi želimo i bebi i roditeljima pokloniti ili što praktičnije ili što originalnije poklone. Tražimo poklon za rođenje koji će olakšati prve dane roditeljstva, ali i pomoći da se zabeleže najlepše uspomene iz prvih dana bebinog života. Kako bismo ti olakšali potragu, na jedno smo mesto stavili nekoliko predloga koje možeš isprobati. Naravno, ti najbolje poznaješ novopečene roditelje pa znaš u kom smeru treba ići.

Razmisli kakav poklon za rođenje želiš pokloniti

Pre kupovine poklona za rođenje, razmisli želiš li nešto praktično što će im olakšati novu i najvažniju roditeljsku ulogu ili želiš poklon koji će ostati trajna uspomena. Šta god da izabereš, sigurni smo da nećeš pogrešiti jer je najvažnije ipak da je poklon za rođenje – dat od srca.

Album ili ram za fotografije

Najlepše uspomene novopečeni roditelji tek treba da stvaraju sa svojim mališanom pa se možeš pobrinuti da imaju album ili ram za slike gde će moći da stavljaju najdraže fotografije. 📸 Mnogi se sa setom sećaju onih vremena kad smo nestrpljivo čekali da se u foto-studiju razvije film i onda satima pregledali fotke. Možda nisu bile savršene, neko je zaškiljio ili napravio sašavu facu, a ipak su danas najlepša uspomena. Takva su vremena iza nas, ali to ne znači da ne možeš odabrati jedan takav “analogni” poklon. Ako imaš porodične fotografije s bebom, izradi ih i stavi u ram kog će onda roditelji dopuniti novim fotografijama. Fotke koje izradiš mogu biti i prve fotografije u albumu koji će prikazati prve godine bebinog života, a roditelje ćeš tako podstaknuti da nastave da izrađuju fotke! Podstakni roditelje da fotke ne ostanu samo na telefonu ili računaru, još su draža uspomena kad su uramljene ili u albumu!

Set za fotografisanje

A da bi fotografije za ramove ili albume bile još bolje, roditeljima možeš pokloniti set za fotografisanje. Neee, ne mislimo pod tim nikakav set za profesionalce, nego komplet koji se sastoji od kartica s brojevima od 1 do 12 koji označavaju koliko dete ima meseci. Za najbolji efekt, preporuka je da preskočiš šoping, i ti ih izradiš. Dakle, trebaće ti deblji beli papir, kolaž-papir, makaze, lepak, šareni flomasteri i olovke kao i, naravno, malo truda, mašte i dobre volje! Dakle, na svaki karton nalepi jedan broj od 1 do 12. Ukrasi ga veselim motivima, šarenim ukrasima, šljokicama… Bilo čemu što ti padne na pamet, a misliš da bi efektno izgledalo na fotografijama! Kad napraviš kartice, zapakuj ih u ukrasnu kutiju i preeesladak poklon je tu. Roditelji će ga koristiti celu prvu godinu, svaki novi mesec bit će zabilježen, a uspomena za celi život je stvorena!

Torta od pelena

Želiš li da na prvo mesto staviš praktičnost, tvoja potraga je gotova. Razmisli o torti od pelena. Kad razmišljaš o potrepštinama za bebe, jedna od prvih asocijacija sigurno su – pelene. Na početku bebinog života pelena NIKAD dosta tako da s ovim poklonom sigurno nećeš pogrešiti, a roditelji će ti biti zahvalni! Možeš je napraviti samostalno ili kupiti gotovu u prodavnici, a uvek ju je zgodno dopuniti s još nekoliko sitnica za bebu, ali i roditelje, koje će olakšati zahtevne dane roditeljstva. Jedno je sigurno – ovakav poklon neće stajati na polici i skupljati prašinu. 😁

Poklon kupon u prodavnici opreme za bebe

Okej, svesni smo da ovaj poklon nije najoriginalniji poklon ikada viđen, već još jedan od onih poklona koji pripadaju kategoriji praktičnih pa je zato uvek dobrodošao. Želiš li ići u tom smeru, a originalnost ovog puta ostaviti po strani, onda je poklon kupon u prodavnici s dečjom opremom idealan izbor. Da se ne bi dogodilo da novopečenim roditeljima doneseš već peti komplet s bodijima, ko zna koju dudu ili kakvu nosiljku već imaju, ovo je formula s kojom nećeš pogrešiti. Roditelji će tako sami izabrati ono što im treba za bebu, a kupon uvek možeš dopuniti omiljenom čokoladom ili drugom sitnicom za koju znaš da roditelje veseli.

Personalizovana knjiga

I za kraj smo ostavili ono najslađe, ono za što smo najavili da osvaja CELU porodicu! Knjiga kao poklon uvek je dobra ideja. Osoba koja je primi može je čitati iznova, a poklon je još posebniji ako na prve stranice dodaš i posvetu. Želiš li nešto stvarno posebno, nešto što neće navući osmeh na lice samo roditeljima i istopiti srca cele porodice, već će jednog dana i mališan u tome užiati, razmisli o personalizovanoj knjizi! Radionica snova u ponudi ima knjigu “Kako sam došao na svet?” sa kojom sigurno nećeš pogrešiti ako je pokloniš novopečenim roditeljima. Kao što smo rekli, knjiga je idealna za celu porodicu, i to iz razloga jer su mama, tata i beba glavni likovi. Rimovana priča na šaljiv i topao način otkriva kako bebe zaista dolaze na svet. Sve što ti treba da uradiš je da kreiraš likove roditelja i bebe s imenima, frizurama, bojom kose i još par detalja. Zatim treba da dodaš fotku bebe ili cele porodice kao i da napišeš posvetu kako bi poklon za rođenje bio još posebniji! Super je stvar što možeš dodati još 10 osoba bliskih bebi čija će se imena naći na zadnjim stranicama knjige. Kažemo ti… Rastopiće se cela porodica. 🥰

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete