Proglašeni smo najboljom internet prodavnicom u Srbiji u kategoriji proizvoda za decu

Hvala vam!

Dragi naši,
s ponosom objavljujemo da je Radionica snova proglašena za najbolju internet prodavnicu u Srbiji u 2022. godini u kategoriji proizvoda za decu.

Ovo priznanje je rezultat truda i predanosti našeg tima u pružanju najboljeg iskustva online kupovine u Srbiji. Želimo da se zahvalimo vama, našim dragim kupcima, koji nam svakodnevno pružate podršku i poverenje. Bez vas ovo priznanje ne bi bilo moguće.

Zahvaljujemo i svim našim zaposlenima koji su svojim marljivim radom i zalaganjem doprineli ovom uspehu.

Ova nagrada je dokaz da smo na dobrom putu i da naš trud nije bio uzaludan. S novim elanom nastavljamo s ispunjenjem svrhe našeg poslovanja, a to je da stvaramo priče koje osnažuju decu i povezuju porodicu.

I dalje će nam glavni fokus biti da s vama kreiramo najkvalitetnije personalizovane knjige za decu i porodicu, kao i najbolje iskustvo naručivanja i kupovine.

Ova nagrada je samo dodatna motivacija da nastavimo da radimo još bolje i da budemo još bolji za vas.

O Web Retailer Award nagradi

Web Retail Award organizira Heureka group i najveće je takmičenje on-line trgovaca u Adriatic regiji.
Internet prodavnica Radionica snova je prema oceni kupaca i prema ocenama međunarodnog stručnog žirija tekmičenja, proglašen najboljom srpskom internet prodavnicom godine u kategoriji Kids/Deca.

Nagrada pre svega predstavlja sigurnost za sve naše kupce i potvrđuje da mogu kupovati personalizovane knjige za svoju decu i porodicu na stranici koja je u potpunosti usklađena sa svim zakonima Republike Srbije, nudi sve oblike plaćanja, kao i brzu i profesionalnu uslugu dostave.

Nagradu je preuzeo Goran Galetić, direktor Radionice snova d.o.o.

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete