Neobična priča za laku noć koju će tvoje dete hteti da čita svake večeri

Jednom davno bila jedna majka koja je isprve pogodila tačno onu priču za laku noć koju dete želi čuti…
Ovo ne mora biti samo bajka, već prava pravcata istinita priča! Saznaj 5 fantastičnih činjenica o personalizovanom hitu „Mesečeva uspavanka“ koji će postati omiljena priča za laku noć svakog mališana – jer baš on postaje glavni junak u knjizi.

Tvoje dete je glavni lik

Glavom i bradom! Ova priča za laku noć obraća se baš tvom mališanu, a i ilustrovani lik u knjizi izgleda baš kao on. Kladimo se da ne se ne možeš setiti nijednog deteta koje bi ostalo ravnodušno kada bi prepoznalo sebe u priči.

Najlepši stihovi za najslađe snove

Ovo nije obična priča za laku noć. Ne, ne. U ovoj rimovanoj priči tvoje dete odlazi na putovanje koje nikada neće zaboraviti. Na leđima Gospodina Meseca proputovaće celi- celcati svet; od južnoga pola do afričkih savana i upoznat će brojne male prijatelje koji se takođe spremaju na spavanje.
P.S. Ritmični rimovani stihovi i nežne ilustracije učiniće da ova priča za laku noć zaista ima efekat uspavljivanja.

Plišani prijatelj u priči

Znamo da odlazak na spavanje nije potpun ako dete ne zagrli svoju omiljenu plišanu igračku. Zato se tvom mališanu u priči pridružuje i njegov posebni plišani prijatelj. Da, da. Možeš birati između čak 6 plišanih životinja koje će pratiti dete na njegovom putovanju oko sveta.

Posebni detalji koji čine razliku

Ono što ovu priču za laku noć čini posebnijom od bilo koje druge je i iznenađenje koje se krije na prvoj stranici knjige. Tamo će te dočekati fotkica deteta i predivna personalizovana posveta.

Jedinstven poklon i večna uspomena

Bilo da knjigu poklanjaš svom detetu ili ga poklanjaš drugom detetu koje voliš, s ovim poklonom nećeš pogrešiti. Personalizovana uspavanka je najlepši poklon koji možeš dati detetu.

Jer ne poklanjaš mu samo puku knjigu, već detetu razbuktavaš maštu, edukuješ ga, razvijaš ljubav prema pisanoj reči i kreiraš tople porodične trenutke koji se pretvaraju u uspomene koje traju zauvek.
A to je zaista neprocenjivo.

Kreiraj svoju knjigu “Mesečeva uspavanka”

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete