PERSONALIZOVANA USPAVANKA

Mesečeva uspavanka

PERSONALIZOVANA USPAVANKA

Mesečeva uspavanka

Ušuškaj se s tim posebnim detetom u svom životu i pripremi ga za spavanje uz ovu nežnu personalizovanu priču prepunu magičnih ilustracija i ugodne, uspavljujuće rime. Tvoj mališan ne želi zaspati, a onda na leđima Gospodina Meseca proputuje celi-celcati svet; od južnoga pola do afričkih savana i upozna brojne male prijatelje koji se takođe spremaju na spavanje. Svaki ga susret čini malko umornijim, a na kraju i sam duboko zevne -aaaaa- i … zaspe.

Uzrast: 0-6

Tvrdi povez, kvadratni format, 26 stranica

Naruči danas i dostava ti stiže: 18. jun - 22. jun

2.999 rsd
Napravi svoju knjigu ovde

Povratak na prethodni korak

Šta kupci kažu o našim knjigama

Pročitaj više o knjizi

Mesečeva uspavanka – knjiga koja zna kako se zovem

Upiši ime deteta, kreiraj njegov izgled i gledaj kako se događa čarolija. Knjiga se tvom mališanu direktno obraća, neprestano ga oslovljava imenom i kroz nežne stihove mu sugeriše da je vreme za spavanje. I slatke snove.

Uspavaj dete putovanjem oko sveta

Tvoje dete u priči ne može zaspati, pa ga Gospodin Mesec vodi na put oko sveta. Na tom putu susreće malog pingvina, žiraficu Žuži, slonicu Tondu, majmunicu Ma i medvedića. No – i oni se spremaju na spavanje. Iako se želi igrati, tvoj mališan svakim susretom postaje sve umorniji i -aaaaa- umorniji…

Personalizovana knjiga uz koju se tvoje dete oseća sigurno i voljeno

Uspavljivanje je vreme povezivanja – vreme u kojem želimo da se naše dete oseća sigurno i voljeno. Ova personalizovana knjiga ga oslovljava imenom i pripoveda mu najnežnije stihove. Za još potpuniji doživljaj, dodaj detetovu fotografiju i napiši svoju ličnu posvetu.

Dizajnirana za male ruke

Svaki primerak knjige „Mesečeva uspavanka“ ima dimenzije 216×216, kvadratnog i slatkog formata, pogodnog za malene ručice. Knjiga je štampana na debelom, izdržljivom papiru i uvezana u tvrde korice, otporne na bezbrojna listanja. I bezbrojna, topla uspavljivanja.

Naruči danas i tvoja knjiga stiže u roku od 5 radnih dana!

Kako naručiti?

1. Ubaci dete u priču

2. Besplatno prelistaj

3. Besplatno dodaj fotke i posvetu

4. Umotaj i pošalji

Česta pitanja