PERSONALIZOVANA NOVOGODIŠNJA PRIČA

Srećna Nova godina!

PERSONALIZOVANA NOVOGODIŠNJA PRIČA

Srećna Nova godina!

Nova opcija: Posebno dizajnirana naslovnica za bebinu 1. Novu godinu

Obeleži ovu Novu godinu najoriginalnijim poklonom i stvori uspomene koje će dete pamtiti zauvek. Ova personalizovana novogodišnja priča kroz nežnu rimu i magične ilustracije tvoje dete vodi na čudesno putovanje u novogodišnjoj noći. Dete će obići ceo svet – od južnoga pola do afričkih savana i putem otkriti kako pingvini, žirafe i ostale životinje slave Novu godinu. To će mu pomoći da shvati šta uopšte znače reči „Nova godina“ i zašto je toliko čarobna.

Uzrast: 0-6

Tvrdi povez, kvadratni format, 26 stranica

2.999 rsd
Napravi svoju knjigu ovde

Odaberi naslovnicu knjige

"Srećna Nova godina!"

"Srećna 1. Nova godina!"

NASTAVI
Povratak na prethodni korak

Pročitaj više o knjizi

Najoriginalniji poklon za detetovu prvu ili svaku Novu godinu!

Upiši ime deteta, kreiraj izgled njegovog lika i gledaj kako se događa prava pravcata čarolija. Knjiga se tvom detetu direktno obraća, neprestano ga oslovljava imenom i nežnim stihovima šalje u najmagičniju novogodišnju avanturu. Pronaći ćeš još jedan poseban dodatak na ulazu u personalizaciju… Ako tvoje dete slavi svoju najposebniju Novu godinu ikad – onu prvu!, možeš za njega odabrati posebno dizajniranu naslovnicu „Srećna 1. Nova godina!“.

Personalizovana knjiga kao najlepša novogodišnja uspomena

Ova personalizovana novogodišnja knjiga smešta tvoje dete u najmagičniju noć u godini – Doček Nove godine. Sve je toplo, mirisno i svetlucavo, i svi nekakvu Novu godinu spominju. Iznenada, doleti zvezda s vrha jelke i tvoje dete odvede na put oko sveta gde porodica pingvina, žirafica Žuži, mala majmunica Lu, slonica Tonda i medvedić slave Novu godinu, svako na svoj šašavi način. Tada dete shvata šta je to Nova godina i spozna svu njegovu čar.

Učini knjigu još personalizovanijom!

Neka se tvoje dete ove Nove godine oseća ekstra posebno uz personalizovanu knjigu koja ga oslovljava imenom i pripoveda mu najnežnije stihove. Za još kompletniji doživljaj, dodaj detetovu fotografiju i napiši svoju ličnu posvetu. Pamtiće ovu Novu godinu zauvek!

Obeleži svaki detetov korak

Otkrij seriju naših personalizovanih knjiga “Moji mali počeci” namenjenu najmlađoj deci. Knjige su osmišljene kao mala pomoć za svaki novi korak u njihovom životu kao i uspomena na sve male početke. U seriji se trenutno nalazi personalizovana knjiga prva Nova godina, a uskoro dolazi još personalizovanih knjiga i za druge važne trenutke detetovog najranijeg detinjstva. Kreni u popunjavanje kolekcije i neka tvoje dete ima personalizovanu knjigu za svaku priliku!

Naruči danas i tvoja knjiga stižeu roku od 5 radnih dana!

Kako naručiti?

1. Ubaci dete u priču

2. Besplatno prelistaj

3. Besplatno dodaj fotke i posvetu

4. Umotaj i pošalji

Česta pitanja

Još magičnih personalizovanih knjiga

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga