SREĆAN TI BESKRAJNI ROĐENDAN

6 činjenica o NAJBOLJEM ROĐENDANSKOM POKLONU koji će baciti pod senku bilo koju igračku!

Obećavamo, već nakon prve činjenice ćeš se uveriti da je ovo najsavršeniji i najunikatniji rođendanski poklon!

Rođendani su za decu velika stvar i svake godine svi muku mučimo kako bismo pronašli idealni rođendanski poklon. Možeš dete zatrpavati igračkama koje će završiti razbacane po celoj kući, ali i možeš odabrati i nešto šta ima trajnu vrednost.

Zato, pokloni mališanu personalizovanu priču u kojoj je on glavni junak.
Personalizovana knjiga “Srećan ti beskrajni rođendan!” će sigurno oduševiti
svakog slavljenika. U nastavku donosimo 6 fantastičnih činjenica koje
će te uveriti da je ovo zaista najbolji poklon ikad.

1. Knjiga je poooootpuno personalizovana

Kad kažemo da je knjiga personalizovana, to i mislimo. Za početak, možeš upisati ime slavljenika i njegov broj godina. Osim toga, ilustrovani junak u knjizi će neodoljivo nalikovati malenom slavljeniku.

Kroz par klikova na zabavan način oblikuj lik, koji će se pojaviti na naslovnici i u samoj knjizi. Odaberi i svećicu u obliku broja detetovog rođendana. I to je to! Naslovnicu najslađe rođendanske knjige sada krasi njegovo ime i lik, a na torti će se pojaviti svećica s njegovim brojem godina. Baš je fora, zar ne?

2. Prezanimljiva avantura

Koje dete ne bi poželelo da njegov rođendan traje večno? Sad je i to moguće! U ovoj fantastično zabavnoj personalizovanoj priči, jedna detetova želja promeni sve i oduva dete u svet gde je sve moguće, pa čak i slaviti – svoj beskrajni rođendan. No, kako će se ova avantura završiti? Ne želimo ti baš sve otkriti, besplatno prelistaj knjigu i sve ćeš saznati!

3. Ubaci dve fotke slavljenika

Osim ilustrovanog junaka, u priču možeš ubaciti i dve fotke deteta. Prvu ćemo odštampati na prvoj stranici knjige, a drugu na zadnjim koricama. Fotke slavljenika učiniće ovaj rođendanski poklon zaista unikatnim i baš posebnim.

4. Upiši ličnu posvetu

Kako bi ova personalizovana priča postala POTPUNO PERSONALIZOVANA, u nju možeš upisati i posvetu. Unesi najljepše rođendanske želje i posebnu poruku za slavljenika. Ovo sada više nije samo obična priča, već i predivna večna uspomena na detetov omiljeni dan u godini.

5. Ukrasno pakovanje

Ova knjiga je sama po sebi apsolutno prelepa, aliii… Knjigu možeš jednim klikom da upakuješ
u naše magično ukrasno pakovanje! Sekund posla, a izmamićeš osmeh detetu na lice i pre nego otvori poklon!

6. Stiže na tvoju adresu u 5 radnih dana

Kupovinu rođendanskih poklona svi obično odlažemo i čekamo zadnji čas. Ali ne moraš brinuti, najbolji poklon za mališana dostavljamo izuzetno brzo. Kreiraj personalizovanu knjigu, naruči iz udobnosti svog doma i poklon stiže na tvoj kućni prag u samo 5 radnih dana.

Ali nemoj čekati, kreiraj najbolji rođendanski poklon već sada i omogući detetu BESKRAJNO ZABAVNU rođendansku žurku koji će još dugo pamtiti.

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete