Kako sam došao na svet?

6 razloga zašto je ovo najbolji novogodišnji poklon za bebu

Nova godina stiže za čas. Ti i dalje tražiš najbolji novogodišnji poklon za bebu u porodici? Pokloni personalizovanu knjigu u kojoj je dete glavni junak! „Kako sam došao na svet?“ je rimovana bajka koja je raznežila na hiljade novopečenih mama. Verovatno se pitaš zašto je baš ova personalizovana priča posebna. U nastavku možeš da pročitaš čak 6 fantastičnih razloga!

1. Glavni junaci su mama, tata i beba

Ova priča je u potpunosti personalizovana. To znači da junake priče kreiraš upravo ti! Unosiš ime bebe, mame i tate, a onda stvaraš njihove ilustrovane likove. Izgledaće baš kao pravi! Biraš boju kose, očiju i tena, frizure junaka… A možeš dodati i naočare! Opcija personalizacije ima mnogo, a rezultat je predivna unikatna knjiga i savršen poklon za bebu. Krojen baš po tvojoj meri!

2. Priča koja izmamljuje suze radosnice

Zaboravi na rode! Ova rimovana priča na šaljiv i topao način otkriva kako bebe zaista dolaze na svet: po jednom posebnom receptu iz jednog posebnog kuvara. Glavni sastojci recepta su mama i tata. I dalje nam ne veruješ da je ovo najbolji novogodišnji poklon?

3. Deo priče mogu postati i drugi članovi porodice

Znamo šta se pitaš. A gde su bata i seka? Šta je s bakama i dekama? Ne brini, i oni mogu postati deo ovog novogodišnjeg poklona. U priču možeš ubaciti imena 10 osoba koje su bliske detetu. Oni su posebni začini ovog magičnog recepta. Njihova imena ubacuješ u teglice na poslednjim stranama!

4. Možeš ubaciti dve fotke i posvetu

Kako bi magija ove personalizovane knjige bila potpuna, u nju možeš ubaciti predivnu posvetu i dve fotografije. Štampaćemo jednu na koricama knjige, a drugu na prvoj strani, iznad posvete.

5. Dostavljamo pred tvoj prag u ekspresnom roku

I TO POTPUNO BESPLATNO! Ako najbolji novogodišnji poklon naručuješ u zadnji čas, ne moraš brinuti. City Express dostavlja tvoju knjigu ekspresno ( 😉 ) u roku od 5 radnih dana.

6. Najlepša uspomena na prvu zajedničku Novu godinu

Knjiga ne sadrži samo prelepu priču, personalizovane junake i predivnu posvetu. Ova priča je najlepša uspomena koja će duugo grejati srca celoj porodici i buditi iznova nostalgiju za prvom zajedničkom Novom godinom.

Kreiraj najbolji novogodišnji poklon odmah i pokloni celoj porodici uspomene koje će večno trajati! 😍

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete