DIY rođendanski ukrasi za nezaboravnu proslavu: Donosimo ti pet kul ideja

DIY rođendanski ukrasi, iliti “uradi sam” ukrasi, su ono što satima pretražuješ po internetu i gledaš lepe fotkice… Ali, nikako da se baciš na posao! Ne brini, zato smo mi ovde. Snovotvorci su pronašli 5 kul DIY ukrasa koje ćeš lako izraditi i sve goste njima oduševiti. Male i velike!

1. Neka sve slatko bude još slađe

Za ovaj najslađi ukras trebaš jednu naajslađu fotku svog mališana koju ćeš odštampati u više primeraka. Zavisno od broja gostiju. Pripremi još i lepak, šareni papir od kojeg ćeš napraviti najslađe kapice i ukrasne štapiće ili slamke na koje ćeš zalepiti svoju kreaciju. I eto! Sigurni smo da ćeš ovom dekoracijom izmamiti svima osmeh na lice.

2. Personalizuj žurku sa najdražim motivima

Autići, cvetići ili možda lik iz omiljenog crtaća? Najdraže igračke i likovi tvog mališana su sledeći DIY rođendanski ukrasi kojima ćeš oduševiti sve. I malog slavljenika i njegove prijatelje.
Motive koje želiš pretvoriti u “uradi sam” rođendanske ukrase možeš nacrtati na debljem belom papiru ili odštampati. Biće još slađi ako zamoliš dete da ti pomogne! Zajedno možete obojiti motive i dodati šljokice.
Na svaki pričvrsti na pozadinu selotejp i polepi ih u prostoru gde se slavnje održava. Ako je proslava na otvorenom, motive možeš povezati tankim užetom, ukrasnom vrpcom ili debljim koncem. Taj niz možeš onda okačiti na terasi ili oko stola gde se događa ono najvažnije…
Duvanje svećica!

3. DIY rođendanske značkice s ispisanim imenom

Može biti jedna, samo za glavnog lika rođendana – slavljenika ili slavljenicu. Iliiii… Ako imaš viška vremena, za sve pozvane možeš napraviti značkice od papira na kojima je napisano ime osobe kojoj je namenjena koje će moći da kače oko vrata ili na majice. Tako će se ekipa brže upoznati, svi mališani će se osećati posebno, a i svi dobijaju simpatičnu uspomenu na divan dan!
Za značkice su ti potrebni papir, flomasteri ili markeri, makaze i dobra lepak! Izreži oblik značkica, a zatim bojama ukrasi kako želiš i ispiši ime. Za kraj, rubove značke zalepi ili zaheftaj za trake koje idu oko vrata . To je to!

4. Dekorativne šarene zastavice

Boje, bojee i još boja!
Pretvori obične bele zidove u magično šarenilo uz pomoć:

💫 kolaž papira ili hamer papira u boji
💫 papirnate trake
💫 običnog lepka

Izreži trake od papira debljine 3 cm i savij svaki na pola. Izreži rubove u obliku kao ispod, ili možda u obliku koji ti želiš. Prepusti se mašti! 😀 Namaži lepak na papirnatu traku i svoje male dekoracije postavi na traku gde je lepak. Naniži ih sve. Što više boja – to bolje!

5. Vrhunac žurke: DIY rođendanska pinjata

Pripremi hrpu bombonica, poklončića i drugih malih slatkih čudesa kojima ćeš napuniti svoje DIY remek-delo! Mi ćemo ti ovde pokazati primer kako da napraviš pinjatu u obliku najdraže letne poslastice. Najbolje da previše ne pišemo! Fotka ispod će ti sve objasniti, a mi ćemo ti preneti najvažnije detalje.

Za izradu pinjate pripremi:

💫 karton
💫 makaze
💫 lepak
💫 lepljivu traku
💫 konfete, ukrasne papiriće i motive kojima ćeš ukrasiti pinjatu

Pinjatu znamo da ćeš siiiiigurno napraviti za sledeći rođendan. A nadamo se da su ti i ostale ideje „zapale za oko“. Prepusti se mašti i ne zaboravi – najvažnija je dobra zabava!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete