NEŠTO NOVO ZA BAKU I UNUKE! Otkrij univerzalni poklon koji će oduševiti klince i baku rastopiti od sreće

„Gde je nestala baka?“ je nova personalizovana knjiga za baku i unuke koja će ih obradovati i dodatno zbližiti.

Baka, bakica, nana, baba – kako god da je zovemo, ova osoba uvek će imati posebnu ulogu u životu deteta i još posebnije mesto u njegovom srcu. Zato smo odlučili tu ljubav pretočiti među korice najslađe i najšašavije personalizovane knjige za baku i unuke u kojoj su glavni likovi upravo oni!

Saznaj sve detalje o knjizi „Gde je nestala baka?“, koja će postati omiljeno štivo i izvor beskrajne zabave za najmlađe, ali i one malo starije. Pripremite se na pustolovnu i šašavu potragu koja će svakog klinca nasmejati do suza, a baku rasplakati od sreće. Donosimo nekoliko razloga zašto je „Gde je nestala baka?“ idealna knjiga za baku i unuke kojoj će se uvek rado iznova vraćati.

Idealan poklon za svaku priliku

Ova personalizovana knjiga idealan je poklon od bake za unuke ili od unuka za baku. Bilo da je reč o rođendanima, praznicima ili tek tako – ova će priča posebno zbližiti mališane, a baki izmamiti najveći osmeh na lice (i pokoju suzu radosnicu).

Personalizacija kao nikada do sada!

Nakon beba, klinaca svih uzrasta, roditelja i prijatelja – bio je red da i bake dođu na red! 😉 Zato smo u radnju ove personalizovane knjige smestili upravo baku i 1, 2, 3, 4, 5 ili čak 6 unuka. To je najveći broj personalizovanih likova do sada!

U priči će se tako pojaviti ime unuka i ponosne bake, kao i ilustrovani likovi koji su slika i prilika stvarnih osoba. Sada, osim odabira boje kose, kože i tipa frizure, po prvi put se pojavljuje i opcija odabira konstitucije ilustrovanog lika. Baka može biti punašna ili vitka, da što više liči onoj u stvarnosti.

Genijalna personalizacija potvrđuje zašto je knjiga za baku i unuke „Gde je nestala baka?“ odličan izbor za sve generacije!

Priča topla kao bakini zagrljaji

Ovo je otkačena i topla priča o unucima koji su izdali poternicu za svojom bakom koja je odjednom nestala bez traga. No, gde bi baka mogla biti?
Deca počinju koristiti svoju bujnu maštu kako bi otkrila što se moglo dogoditi, a svaki scenario je luđi od prethodnog.
Na tom putu potrage otkrivaju zašto je njihova baka najbolja baka na svetu.

Pretvori šašavu priču u najlepšu uspomenu…

…tako što ćeš u knjigu za bake i unuke uneti dodatnu kapljicu čarolije! Ubaci fotku bake sa svojim omiljenim mališanima i najslađu posvetu koju će baka hteti da čita iznova i iznova.

Najbolja baka zaslužuje i najbolji poklon…

…zato uz ovu personalizovanu knjigu za bake i unuke možeš odabrati i preslatku čestitku! Čestitka u kojoj se iskazuje ljubav prema baki savršena je za svaku priliku, a rođendanska čestitka će taj poseban dan baki ili detetu zasigurno učiniti još lepšim.

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete