Ovog raspusta obraduj baku originalnim poklonom koji će joj izmamiti osmeh na lice

Ništa se ne može uporediti s ljubavi bake prema unucima. Tu je od prvog trena da unucima ulepša dan svojim osmehom, priča najbolje i najmaštovitije priče, bude rame za plakanje, razveseli najukusnijim kolačima… U protekle dve godine, mnogi su zbog pandemije bili odvojeni od svojih baka i deka te ih dugo nisu videli. Leto u kojem uživamo idealan je trenutak za nova, zajednička druženja, a i letnji raspust mnogi mališani provode kod baka i deka. Složićeš se sigurno s nama, da i sad u odraslom dobu, kao najljepše raspuste pamtiš upravo takva leta! Kako bi baki barem malo pokazali koliko je važna, predlažemo da osmisliš poklon za baku kojim će joj unuci izmamiti osmeh na lice. Teško je nadomestiti sve ono što bake rade za svoje mališane, no imamo nekoliko predloga poklona za bake zbog kojih će joj sigurno biti toplo oko srca. Želiš li da poklon za baku bude zaista poseban, razmisli o personalizovanoj varijanti koja uvek izmami posebnu emociju i stvara dodatan osećaj povezanosti.

Predlozi poklona za baku zbog kojih neće skidati osmeh s lica

Porodični portret s potpisom unuka

Ako tvoje dete voli da se umetnički izrazi, onda ne moraš previše razmišljati o poklonu za baku. Kupi mu jedno stvarno veliko platno, boje i četkice i predloži mu da kao poklon za baku nacrta porodični portret. To može biti uža ili šira porodica, a detetu reci da svakog člana porodice nacrta onako kako ga on vidi. Verujemo kako će i priča u kojoj unuk objašnjava baki ko je sve na slici biti genijalna, a poklon za baku naći će mesto i na zidu te će joj uvek izmamiti osmeh na lice.

Neka unuci preuzmu ulogu poslastičara

Baka ima sigurno neki porodični recept za kolače koje priprema u posebnim prilikama. Zašto ovog puta ne biste zamenili uloge pa neka unuci budu ti koji će se naći u ulozi poslastičara! Pre odlaska kod bake, zajedno pripremite najdraže kolače. Bez obzira na to radi li se o jednostavnijem ili komplikovanijem receptu, neka ti mališani pomognu u pripremi kako bi kasnije baki mogli da kažete da iza dezerta stoje upravo oni! Osim što će baka uživati u ukusnim zalogajima, sigurno će joj biti i toplo oko srca kad vidi kako je porodični recept prenela i na najdraže unuke.

P.S. Da bi poklon za baku bio još šarmantniji, predlažemo da zajedno s klincima napraviš i ukrasnu kutiju za kolače. I dok će kolači nestati za tren, kutija će ostati kao trajna uspomena i baki će uvek izmamiti osmeh na lice. Kupi običnu kutiju za keksiće i vodootporne boje, a onda neka klinci puste mašti na volju. Genijalan poklon za baku je na vidiku!

Ogrlica s imenima dece

Ako je baka ljubiteljka nakita, zajedno s klincima pobrini se da nosi nešto sentimentalno! Složićemo se, nema dražeg komada nakita od onog koji nas podseća na drage nam osobe pa će tako i baki biti omiljena ogrlica koja je veže za unuke. Ako je reč o posebnoj prilici, predlažemo ogrlicu koja će na privesku imati ispisana imena unuka. Takav je poklon za baku prefinjen, jednostavan, a sigurni smo kako će biti među najdražima koje je ikad dobila.

Set za kafu ili čaj s kojim će svaki gutljaj omiljenog napitka biti još slađi

Ako je tvoja baka ljubiteljka toplog napitka i voli jutarnji ili popodnevni ritual ispijanja kafe ili čaja, onda ne moraš više razmišljati o poklonu. U tom slučaju, idealan poklon za baku je set za kafu, odnosno čaj. On može biti sastavljen od seta šoljica koje su odlične za prilike u kojima baka na kafu želi pozvati prijateljice ili još nekog člana porodice, a možeš joj pokloniti komplet čajnika i šoljice uz koje će ritual ispijanja čaja postati još draži. Najbolje od svega je to što će se baka sa svakim gutljajem omiljenog napitka setiti i svojih najdražih unuka!

Personalizovana knjiga koja će baku rastopiti od sreće

Knjige su uvek super dar, ipak još je bolji izbor personalizovana varijanta koja sa sobom nosi posebnu emociju. Ako nemaš ideje kakav poklon za baku da izabereš, obrati pažnju na novitet Radionice snova, personalizovanu knjigu ‘Gde je nestala baka?‘. Ovaj će poklon baku rastopiti od sreće, ali i oduševiti mališane, s obzirom na to da se i oni pojavljuju u knjizi! Reč je o otkačenoj, ali toploj priči o unucima koji su izdali poternicu za svojom bakom koja je nestala bez traga. U igru uskače bujna dečja mašta, svaki je scenario luđi od prethodnog, a novi korak potrage otkriva zašto je baš njihova baka najbolja baka na svetu. I baku i mališane razveseliće opcije personalizacije. Dakle, moguće je dodati do šestero dece, što je najveći broj personalizovanih likova do sada! Kroz tekst je moguće personalizovati bakino i dečje ime, a u ilustraciji prilagoditi izgled likova, kao i odabir konstitucije personalizovanog lika bake. Tako baka može biti punašna ili vitka, a moguće je besplatno i dodati fotografiju bake i unuka kao i upisati ličnu posvetu. Verujemo kako će ovaj poklon za baku biti omiljeno štivo pre spavanja i unucima i baki!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete