Svi to govore, ali mi smo to i zapisali.

Deca su naše blago!

Ljubav između deteta i roditelja opisana je na 32 strane najlepše personalizovane knjige na svetu! Mamino blago ili Tatino blago je neverovatna priča, bajka, avantura, putovanje i NAJBOLJI PERSONALIZOVANI POKLON kojim možeš da iznenadiš dete.

Magična, ali s kapljicom realnosti

Nije ovo obična knjiga. Magična je, ali s kapljicom realnosti. Kreativci, programeri, urednici i autorka knjige Andrijana Majstorović napravili su neverovatnu stvar – zanimljivu priču sa savremenim i prelepim ilustracijama i sa više od 66 000 opcija za personalizaciju likova. I usudićemo se da kažemo da je ova knjiga najbolja personalizovana knjiga za decu NA SVETU!

Brza i savremena personalizacija

U samo par klikova možeš da personalizuješ lik deteta i roditelja, ulepšaš knjigu sa dve fotografije i ličnom posvetom!

Mislili smo na sve!

Ime deteta je na naslovnoj strani knjige, ali i u tekstu priče tako da podseća tvog mališana kroz celu knjigu da je on glavni junak! Kreiraš i izgled deteta i roditelja – kovrdžava kosa, zelene oči, brada, seda kosa, kikice, crvena kosa, šiške, naočare… Imamo sve opcije, tačnije 66 048 opcija! Imamo sve osim fotki deteta i osećanja koje možeš samo ti da preneseš u knjigu!

To su posebni detalji koje dodaješ ti. Možeš da izabereš dve najlepše porodične fotke, da napišeš nešto od srca, reči koje će obradovati dete i za 10 godina kada knjiga preuzme ulogu najlepše uspomene i sve to da upakuješ jednim klikom u magično pakovanje!

A priča?

Priča je sjajna! Neobična! Maštovita! Osećajna! Dete i roditelj učestvuju u neverovatnoj avanturi koja pokazuje da pravo blago nije škrinja puna zlata.
Ćiribu ćiriba, dete od knjigoveznice do Maštlantika dođe za sekund! A tamo nema čega nema! Dvoglave sirene, kameni divovi, olujno ostrvo, brod bez kormilara…

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete