Najbolji novogodišnji poklon za braću i sestre

Želiš jednim poklonom obradovati sve svoje klince? Ubaci ih u priču u kojoj su baš oni glavni junaci i pošalji dvoje, troje ili čak četvoro mališana u nezaboravnu avanturu s Deda Mrazom!

Ako kod kuće imaš više mališana, znaš da je za vreme praznika teško pronaći jedan poklon za sve. Zato smo mi u Radionici snova napravili knjigu Grad snežnih jahača! Personalizovanu bajku za braću i sestre! Reč je o neverovatnoj priči u kojoj baš oni spašavaju Novu Godinu. Donosimo ti 5 razloga zašto je ovo najbolji novogodišnji poklon za braće i sestre! 😉

#1 Knjiga je personalizovana

Ups! Jednu smo ti činjenicu već otkrili u prvom odlomku! Ova prelepa priča je potpuno personalizovana. Šta to tačno znači? Da u knjizi možeš kreirati ilustirovane likove koji neodoljivo nalikuju tvojim mališanima. Ubaci njihova imena, odaberi boju očiju i frizuru, dodaj naočare i ćiribu-ćiriba! U par klikova tvoja deca postaju glavni junaci sopstvene pustolovne priče.

#2 Možeš birati broj likova

Svako dete je dobrodošlo u Grad snežnih jahača! U avanturu možeš poslati dvoje, troje ili čak četvoro dece! Da, dobro vidiš. Moguća je personalizacija 2-4 glavna lika, a odabir broja junaka je u potpunosti na tebi! Takođe, iako smo napisali kako je ovo najbolji novogodišnji poklon za braću i sestre (što i jeste! 😉), junaci priče ne moraju biti iz iste porodice. Možeš ubaciti najbolje drugare ili rođake.

#3 Klinci su deo nezaboravne avanture

Ova fantastična zimska bajka smešta klince u središte snežne avanture i zbog veoma neobičnog razloga. Nigde u svetu ne pada sneg! Tvoji mališani pozvani su u pomoć! U ovoj ludoj avanturi jahaće na letećim pahuljama, upoznaće i divovske Sneške Beliće, leteti kroz vazduh u vozu, družiti se s Deda Mrazom, a na kraju i spasiti Novu Godinu.

#4 Možeš ubaciti fotke klinaca i posebnu posvetu

Grad snežnih jahača krojiš po svojim željama. Osim ilustrirovanih likova, u knjigu možeš ubaciti i dve fotke! Jednu ćemo odštampati na poslednjim koricama, a drugu na prvim stranama knjige. Najlepše praznične želje i najslađe reči o svojim mališanima možeš da napišeš u posveti. Štampaćemo je ispod fotke.

#5 Ostaje deci kao večna uspomena

Grad snežnih jahača pružiće deci trenutke zbližavanja koje neće nikada zaboraviti.
I naučiće vrlo jasnu poruku: ljubav i zajedništvo su ključ uspeha.

Prelistaj knjigu, personalizuj i kreiraj najbolji novogodišnji poklon za celu porodicu!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete