ŠTA POKLONITI ZA KRŠTENJE?

Sezona krštenja je počela! Otkrij poklon za bebu koji je do sada raznežio na hiljade novopečenih roditelja

Ovde si verovatno jer ti je stigao poziv za krštenje jednog malenog anđela. Sveća i svečani kompletić su spremni, dan se opako brzo približava. Ali... Šta pokloniti za ovu posebnu priliku?

Poklon za krštenje čuva se zauvek! Ipak je to jedan od najvažnijih dana u životu deteta, kada se posebno naglašava značaj porodice i bližnjih. Zato je važno pokloniti nešto unikatno, dirljivo i emotivno – poklon koji će dodatno zbližiti porodicu. U nastavku otkrivamo sve o unikatnom poklonu za krštenje koji će rastopiti roditelje i oduševiti bebca!

Hit poklon za krštenje

Već i ptice na grani znaju da je knjiga univerzalno dobar poklon. A još je bolja ako je personalizovana. Rimovana bajka „Kako sam došao na svet?“ je hit poklon za krštenje. Zašto? Jer su u njoj glavni likovi – mama, tata i beba.

Zašto baš ova knjiga?

Znamo što se pitaš – po čemu je baš toliko posebna? Pa ova knjiga sadrži junake koji nose imena bebe i roditelja! Možeš kreirati i ilustrovati likove u knjizi da izgledaju baš kao pravi.

Da li tata ima gustu crnu bradu, smeđe oči i punđicu ili je ćelav s plavim očima? Da li je mama kovrdžava plavuša ili je brineta s bob frizurom? A beba – ima plave okice kao mama ili smeđe na tatu? Ti biraš.

Ali ne brini, kreiranje knjige nije nikakva muka, već proces od samo nekoliko jednostavnih koraka.

Duhovita i dirljiva priča

Osim personalizovanih likova, knjiga sadrži i predivnu priču. Reč je o bajci koja na topao, ali i šaljiv način otkriva kako bebe zaista dolaze na svet: po jednom posebnom receptu iz jednog posebnog kuvara. Glavni sastojci recepta su, naravno, mama i tata.

Cela porodica u priči

Da – baš cela! Već smo pomenuli kako su u ovoj priči glavni junaci upravo roditelji i beba, ali u priču možeš ubaciti i 10 imena dragih ljudi iz porodice ili imena prijatelja. Tako deo priče mogu postati bake i deke, bata i seka, stričevi, ujaci i tetke – ali i krsni kumovi.

Večna uspomena

U knjigu se mogu ubaciti i dve fotke porodice, a najlepše želje za krštenje mogu se upisati u posvetu koja će biti odštampana na prvoj stranici knjige. Time će ova knjiga postati ne samo odličan poklon, već i najlepša večna uspomena na ovaj poseban dan.

Ako nemaš ideju šta da napišeš u posveti, ne brini! Inspiraciju možeš pronaći OVDE.

Ovu toplu bajku će porodica nebrojeno puta čitati iznova i postaće omiljeno štivo u kućnoj biblioteci! Personalizuj knjigu u par koraka i istakni se najoriginalnijim poklonom za krštenje!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete