PROBLEMI SA POKLONIMA

POTRAGA ZA POKLONOM: 6 problema s kojima se svi susrećemo, a mi imamo rešenje!

Donosimo 6 najčešćih problema tokom traženja poklona i jedno veoma jednostavno i unikatno rešenje.

Ako i ti muku mučiš svaki put kada treba da pokloniš nešto jednom posebnom mališanu, dobrodošao/la u klub. Ali ne brini, imamo jednostavno rešenje koje je do sada odabralo na hiljade mama.

1. Nemam inspiracije, a želim da poklonim nešto posebno🤩REŠENJE:

Ako nas pitaš (a verujemo i puuuno drugih ljudi), dobra knjiga je univerzalan savršen poklon. A koji klinac ne bi volio imati knjigu u kojoj je baš on glavni junak zabavnih pustolovina? Knjige Radionice snova u potpunosti su personalizovane. To znači da će se kroz celu priču protezati ime deteta i da će glavni ilustrovani lik u knjizi neodoljivo nalikovati njemu. Knjigu kreira sam kupac – upisuje ime deteta i ostalih likova te odabire druge personalizovane sitnice – pol, boju kože, kose, očiju, tip frizure, naočare i još brdo preslatkih detalja.

2. Želim pokloniti nešto što mu nitko drugi neće pokloniti🤩REŠENJE:

Čitaj gore! 👆 Svaka naša personalizovana knjiga je potpuno unikatna. U knjigu možeš da ubaciš dve fotke deteta i posebnu posvetu u kojoj možeš da izraziš najbolje želje i najtoplije emocije. Ovi detalji učiniće knjigu jedinstvenom i tako ćeš osigurati poklon koji niko drugi neće imati, a niko drugi ga neće moći nadmašiti. 😉

3. Želim pokloniti nešto korisno, u čemu i roditelji mogu uživati🤩REŠENJE:

Zajedničko čitanje knjiga idealan je način za zbližavanje s detetom. A zamisli tek knjige u kojima cela porodica može biti deo priče, osećaj povezanosti postaje još izraženiji! Personalizovane knjige Radionice snova sadrže zabavne, edukativne i pustolovne priče koje osnažuju decu, grade samopouzudanje, razvijaju maštu i povezuju porodicu.

4. Želim pokloniti nešto što odgovara prilici i uzrastu deteta🤩REŠENJE:

Bilo da je reč o poklonu za tek rođenu bebu, za dete koje ide u vrtić ili već velikog školarca, u ponudi se može naći knjiga za svaki uzrast i priliku. Naš bestseler „Kako sam došao na svet?“ savršen je poklon za rođenje bebe, krštenje ili prvi rođendan. „Kako ću spasiti azbuku?“ možeš pokloniti klincu koji uskoro kreće u školu kako bi što lakše savladao slova. „Srećan ti beskrajni rođendan!“ je superzabavni rođendanski poklon za klince (i odrasle 😉). A za praznike su tu blagdanske personalizovane knjige, kao i knjige za roditelje i decu, braću i sestre, prijatelje, blizance – ma za sve redom.

5. Želim da poklonim nešto što ima trajnu vrednost🤩REŠENJE:

Personalizovana knjiga Radionice snova nije samo zabavan i originalan poklon, već i predivna večna uspomena na detinjstvo i na osobu koja knjigu poklanja. A nije li to najbitnije? 😊

6. Nemam vremena za lutanje po prodavnicama🤩REŠENJE:

Za ovaj poklon nećeš morati besciljno lutati prodavnicama – samo se uputi na web shop i u par koraka odaberi knjigu, kreiraj i naruči. I to je to! Paket sreće stiže u 5 radnih dana, odmah spreman za darivanje. Osim toga, Radionica snova ostaće tvoj #1 izbor pri odabiru poklona jer sve verne kupce vrednuje i nagrađuje njihovu odanost. Svaka sledeća kupljena personalizovana knjiga biće 10% snižena, a svaka peta knjiga je potpuno besplatna!

Odaberi savršenu knjigu za posebnog mališana u svom životu, ubaci ga u priču i magična pustolovina može da počne!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete