ODUŠEVI POKLONOM

Šta pokloniti detetu za rođendan? Imamo ULTIMATIVNI VODIČ za poklone!

Donosimo ti 4 zlatna saveta za kupovinu poklona.

Rođendanski poklon često završi skupljajući prašinu u kutu sobe. Znamo kako to izbeći! Donosimo ti ultimativni vodič za kupovinu poklona. Bilo da želite pokloniti jedan veliki poklon ili nekoliko sitnica, sledite ova pravila i definitivno nećete pogrešiti.

1. ISPUNITE ŽELJU

Prvo pravilo je jednostavno – poklonite detetu ono šta želi. Pažljivo slušajte mališana, možda će vam sam reći što bi hteo da dobije. Ako ste prepušteni samima sebi, uzmite u obzir uzrast mališana i obratite pažnju na njegove interese. Igračke su uvek siguran izbor, ali deci obično brzo dosade pa savetujemo da pokušate pronaći zabavnu aktivnost koja će detetu biti interesantna. Poklonite mu dan u igraonici, odlazak na klizanje, izlet u lunaparku, ulaznice za Zoološki vrt ili za novi animirani film u bioskopu. Mogućnosti su neograničene, a zadovoljstvo zagarantovano.

2. POKLONITE KORISNI DAR

Ako ne možete saznati što dete želi, poklonite mu nešto što mu treba.
Na primer, ako se bliži nova školska godina, poklonite mu novu školsku torbu. Ako je pak upisao novu sportsku aktivnost – trebaće mu nova sportska oprema. Ovako ćete biti sigurni da novac nije bačen u vetar i da će dete poklon zaista i koristiti.

3. DARUJTE KNJIGU

Knjige su najbolji pokloni jer sadrže celi novi svet u sebi, a puno je jeftinije kupiti nekome knjigu nego pokloniti celi svet. – N. Gaiman

Ko se ne bi složio s ovim citatom? Ako nas pitate, knjige su zaista savršeni poklon. Knjiga je uvek sigurna opcija – to je nešto što se čuva zauvek i što se nikada neće baciti. Igračke dođu i prođu, ali knjige su večne uspomene. Jedna od prednosti knjige jeste ta što se u njoj može napisati lična posveta, zbog koje knjiga dobija dodatnu emotivnu vrednost.
Kao novost na tržištu pojavile su se personalizovane knjige koje provereno oduševljavaju sve mališane koji ih dobiju. Zato, ako ne znate koju knjigu da darujete, poklonite detetu rođendansku knjigu u kojoj je baš ono glavni junak.

„Srećan ti beskrajni rođendan“ je fantastično zabavna personalizovana priča o samom slavljeniku. U priču možete ubaciti ime i uzrast deteta, ali i kreirati lika koji će neodoljivo nalikovati detetu. Osim toga, možete ubaciti personalizovanu posvetu i dve fotke deteta. Ovi posebni detalji će poklon učiniti unikatnim, a knjigom ćete mališanu omogućiti putovanje u pustolovni svet koje definitivno nikada neće zaboraviti!

4. POKLONITE ODEĆU

Rođendanski poklon s kojim nikad nećete pogrešiti je odeća, posebno ako znate šta dete voli. Na primer, za devojčice to može biti šarena haljina u kojoj će se osećati kao princeza, a za dečaka majica s omiljenim likom iz crtaća. Ipak, deca odeću prerastu dok kažete keks pa imajte na umu da je to jedan od poklona za koje ne bi trebalo da izdvojite veliku svotu novca.

Za kraj imamo bonus savet – Rođendanski poklon dete treba da veže uz lepe uspomene. Izmamite detetu osmeh na lice i najvažnije – da poklon bude od srca!

Prijavi se na newsletter, čeka te brdo iznenađenja!

Prijavi se i saznaj među prvima za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još mnogo toga

*Prijavom prihvatate obaveštenja Radionice snova u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko želite da se odjavite sa naše liste, to možete učiniti u bilo kom trenutku putem linka na mejlu.

Odaberi personalizovanu knjigu za svoje dete